RIP

Paniken som uppstår då slutaren BOKSTAVLIGT faller ur kamera, är obeskrivlig ! Men just nu skickar snälla killen på Japanphota en låda till mej så jag kan skicka sötnosen på lagning. RIP, så länge..

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Båstad

Bara för att vintern är här, hittar jag på massa bilder sen i sommras i Båstad. Här är ett urval. Till veckan ska jag försöka fixa en DRÖS med vinterpix i stället !! Mys ^^
Just saying. Anklever och dessertvin, magist.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vogue

Okej jag drar nu ! Jag flyger till Paris och börjar arbeta för VOGUE okej ?
Nej men på riktigt, SJUKT NÖJD !!
Skulle väll ha jobbat lite mer med skuggor och dyligt, MEN !! Lägg märka till gluggen. Lägg märke till födelsemärket under ögat och på den övre läppen. Lägg märke till skuggan under hakan.

Orginal.


Kopia.


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hemmet.

"Hejsan !
Mitt namn är Anna Andersson, och det här är mitt hem.

Vad är ett hem ?

På platsen där jag växte upp går människorna ofta runt i rutiga flanelskjortor, Lantmanna-kepsar och leriga skor. Kommer man på besök till någons hem, tar man vänligt av sig sina skor, lämnar dem ute på bron och klivet in.

Under de senaste två åren har jag säsongsjobbat och rest runt mycket igenom Sverige. Eftersom att jag inte har kunnat haft något eget he under den här tiden, har min syn av hemmet förändrats.

Hemma behöver inte vara platsen dit din post kommer. Ett hem är en plats där man känner sig trygg.  Där man har sina vänner och en plats där man alltid kan känna sig välkommen.

En plats där man tar av sig sina skor helt enkelt."Jajemen ! Nu finns denna text bandad och kommer att spelas upp, med mina tre hemmet bilder, inför alla dessa människor som kommer att vara på galan på lördag. Bara montering kvar sen är jag redo !
Bring it !

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vogue

Nu uppgift på G ! Tillsammans med en drös andra också visserligen, men den här la sig lite närmare hjhärtat än de övriga. Vi var och fikade hos skolans Mode och tekstil klass idag och fick där ett varsit omslag av VOGUE som vi ska kopiera till tisdag nästa vecka. Sjukt roligt !

Här är mitt omslag.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hemmet.

Hemmet slutade kort och gott inne i lagårn hemma i Emböle. Barndoms hemmet. Det ända RIKTIGA hemmet jag haft, så det här är det jag har knåpat ihop till galan på lördag. Sen kommer det att bli eget gjorda mörkbruna ramar till. I samma ton som den i bilderna.Tror i alla fall att det är dom här bilderna jag kommer att använda. Har fortfarande lite tid på mej att byta ^^

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Livet med en plastpåse

Livet med en plastpåse kan ha varit en av de sämre och mest deprimerande dagen här på Forsa Folkhögskola. Veckans klasshängning fick temat plastpåse. Det ända jag först kunde tänka på var olika sätt att ta sitt liv, med hjälp av en plastpåse. Så första försöket gick till att trä påsen över huvudet (MED LUFTHÅL BAKTILL !!!) knyta ett skärp runt halsen och genom att fota igenom spegeln fånga ögonblicket då jag avbryter mitt eget självmord och i stället sliter upp påsen för att kipa efter luft ! Dramatist, jag vet. Men jag har aldrig passat som självmords offer, därför blev det detta i stället.

I all sin enkelhet. Plastpåse. Med en happytwist. Kanske, eller ?
Rätt nöjd med mitt 5 minuters projekt i alla fall.
Åsikter på detta ?


.. Det ända jag saknar är det röda nagelacket, men det var på rymmen.

Permalink Klasshängning Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mera MuuuDom är rätt charmig.
Spenderade förmiddagen inne hos dem.
Jätte mysigt !

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Om blickar kunde döda.... Tror att katterna börjar ledsna på mitt fotande. Eller ?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Muuuu !!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()