HÅLL UTKIK!!!

Håll utkik efter den här. Nu du väl ser den så är du nära. Väldigt nära till att få en Förnimmelse.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Att le.
Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Charmtroll.Söt vän till mej som blir lite nervös varje gång det kommer fram en kamera.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

processen har börjat

De två första bilderna är nu klara. Får se hur många det kommer att finnas att välja imellan när jag väl känner mej klar!Tjuvkikar får man, men inte färdiga bilder. Dem måste jag hålla lite på känner jag.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Flyt.

Äntligen börjar saker fungera som det ska!Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Kampen mellan det goda och det onda.

Så som jag har lärt mig, så vinner i slutändan alltid det goda. Och det gäller även i den här sagan mina vänner (då jag SJÄLVKLART ser mig själv som den goda, och skrivarhelvetet som den onda). Nu är de första fjorton bilderna printadeoch klara. Så nu ska det bara klippas och pysslas ihop till nya individer så är vi på banan igen. Whoop whoop!
HA! in your face! Skrivaren - Anna, 1 - 1.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tidsfördriv.

Vi ska på kalas idag. Min kusin har fyllt 12 år. Men min syster är sen, så jag hinner blogga lite till ^^Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ovishet.

Trots alla dessa egopics som tags då jag var fjorton år gammal, har jag aldrig riktigt gillat att vara med på bild själv. Det är någonting med det här att förmedla en känsla som jag aldrig har behärskat ordentligt. Men idag mina vänner. Idag har jag förmedlat en känsla som ingen kan ta miste på!Känslan då man inte riktigt är säker på varför saker inte fungerar så som det borde. Ovishet mina vänner, ovisheten har fått ett ansikte.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fighten fortsätter

Ännu en gång sitter jag nere i vår fotokällare för att få saker gjorda, men än en gång ger skrivaren mej en Christian i rosa ton. Vi kommer inte riktigt överänns här kan jag tycka. Vilket betyder att jag inte kommer att kunna skriva ut mina bilder föränns tidigast måndag. Vilket betyder att jag redan nu, INNAN jag har kunnat börja, ligger fem dagar efter planeringen. Satan..

Men finns fortfarande små saker jag kan pyssla med, får ta tag i dem i stället.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dag ett. Problem ett.

Man ska inte tro att man kan göra det lätt för sig och jobba in tid, för att sedan hinna med att göra annat. Nej nej, då strejkar skrivaren i stället. Satan.

Problem 1.
På min egna dator (nere i datasalen) skriver den ut bilderna, men ger dem i stället en funky färg. Inte för att vara sån, men Cristian klär inte i en magenta ton. Så jag skulle uppskatta om skrivaren slutade ge mode råd och i stället skrev ut bilden så som jag faktist bad dem om att göra. Tack, det skulle underlätta mitt arbete såå mycket! Men nej.

Om jag i stället provar att skriva ut i från en annan dator här nere i vår källare kommer detta festliga lilla medelande upp. Det roliga i detta medelande är att för att kunna välja en skrivare, som den nu ber mig om, så måste jag gå via "skriv ut". Det är då denna lilla ruta kommer upp. Och för att kunna skriva ut en bild från första början, krävs det att man öppnat ett nytt dokument. Annars finns det inget att plocka "skriva ut"-infon från, right?

SÅ VAD ÄR DET DU INTE FÖRSTÅR!!!!
Det är i dessa lägen man överväger att börja om och jobba helt analogt i stället.Än är jag ingen slagen hjälte. Lite smått besegrad bara..
Always be Batman.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Leende

Ingen kan le så som Olle gör!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Första laddningen

.. Och urplocket av bilder har börjat. Har har vi de lyckligt lottade som nu ska printas, klippas och sandpappras. Börjar klia i fingrarna nu, det här är så kul!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Slutprojekt

I morgon drar allvaret igång. Som bevis på det blir det tidig start i morgon. Och som råge på detta går startskottet mitt över målsnöret på mitt påsklov. Förvisso har jag redan tjuvstartat, men det är i morgon finliret börjar. I morgon ska det skapas, och med lite tur ska det ge lite resultat och ett steg frammåt. Ska från om med i morgon försöka med att dokumentera lite om arbetet bakom, och uppdatera lite om hur det går. Det här är dock något som ska tas med en nypa salt.. Men viljan finns där! Finns dock en risk till att den glöms bort eller läggs längst ner i "roliga-saker-att-göra" högen. Men viljan finns. Och kreativiteten bör inte stoppas pågrund av bloggande. Men jag ska ha det i åtanke när jag sandpapprar på mina nära och kära, att de kanske vill se processen. Ja ni fattar.

Önska mej ett lycka till!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Slututställning


http://www.fornimmelse.se/


Nu kör vi igång! 12 Maj har vi utställning på Hudiksvalls museum kl. 13.00.
Fram tills dess går att att följa oss via vår hemsida, så ses vi den 12 maj!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()